Onze Dorpsraad leden

Wij vormen de dorpsraad en voor vragen, het organiseren van activiteiten en het uitvoeren van initiatieven/ideeën kunt u bij ons terecht. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, in het bijzonder jeugdleden en mensen die kunnen helpen met het bijhouden van de website en het maken van de notulen.

Voorzitter: Cathy Maas

Secretaris: Seppe Lambert

Penningmeester: Vincent Lambert

Lid: Anita Vink

Lid: Marlies den Doelder

Lid: Nicole Matthijs

Nieuw lid

Op Sinterklaasavond kregen wij een prachtig kado, een nieuw lid: Seppe Lambert. Hartelijk welkom!

Wisseling van penningmeester

Na vele jaren inzet neemt Fons Duerinck afscheid van de Dorpsraad. Hij vervulde de taak van penningmeester en dus moesten we op zoek naar een nieuwe geschikte kandidaat. En die hebben we gevonden! Hartelijk welkom Vincent Lambert. We zijn blij dat je onze raad komt versterken. Geboren en getogen in Vogelwaarde en bekend met veel verenigingen. We gaan Fons in het zonnetje zetten op de eerstvolgende openbare vergadering, waarover later meer. Wil je ook meedoen met de Dorpsraad? Laat het ons weten. Ook als je suggesties of vragen hebt, je krijgt altijd reactie.